Inici Actualitat Jordi Mora, segon a la cursa d’obstacles de la festa major de...

Jordi Mora, segon a la cursa d’obstacles de la festa major de Ribes de Freser

0
COMPARTIR
Jordi Mora amb el guanyador de la cursa
Jordi Mora amb el guanyador de la cursa
Jordi Mora amb el guanyador de la cursa

El taradellenc Jordi Mora ha aconseguit aquest diumenge la segona posició a la cursa de muntanya d’obstacles Anar Fent Rural Runnig de Ribes de Freser. Mora també va quedar primer de la categoria de veterans.

La prova la va guanyar Lluís Barbé amb un temps de 41 minuts i 29 segons. Jordi Mora va tardar 43 minuts i 8 segons. La prova comptava amb diversos obstacles de dificultat que els participants havien de superar obligatòriament en el menor temps possible.

La cursa complia la cinquena edició i està organitzada per l’Associació de Bombers Voluntaris de Ribes de Freser, en el marc de la festa major d’estiu del municipi. Hi van prendre part més de 150 participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments