Inici Actualitat El Consell de Joventut de Taradell proposa tres nits de concerts i...

El Consell de Joventut de Taradell proposa tres nits de concerts i una cercavila gitana

0
COMPARTIR

roba-estesa

A banda de recuperar la baixada de carretons de la qual vam parlar, el Consell de Joventut de Taradell proposa tres nits de concerts i una cercavila gitana durant la Festa Major 2016.

La cercavila, que complirà la seva primera edició, serà una de les novetats. Es farà el divendres 26 d’agost a partir de les 10 de la nit amb sortida des del pavelló El Pujoló i inclourà alguna sorpresa.

Tres dies de concerts

mitjanitLes nits musicals començaran el dijous 25 d’agost. A mitjanit hi haurà una festa de confetti amb l’actuació de l’Orquestra Mitjanit. Aquesta formació proposarà una nit festiva i molt popular amb versions de música per a tots els públics i tots els estils. Després serà el torn per a discomòbil amb els dj’s Mike Cande i Kingsize Musica.

9SonEl divendres serà el torn per a dues formacions. Primer actuaran els 9Son que estan de gira amb ‘De sol a sol’. Aquest grup amb cinc anys de trajectòria combina sonoritats com la rumba catalana i la timba cubana amb un directe molt enèrgic. Tot seguit, vindrà l’actuació de Xeic!, una formació de les Terres de l’Ebre (Rasquera) amb cinc discos i més de deus anys de trajectòria amb un ska reivindicatiu. Tot seguit, hi haurà el dj de Taradell Pere Aguilera. També estarà habilitada una carpa alternativa amb reggae i els dj’s Zion, Battyroots i Dubwise Selektah.

En l’ultima nit, la del dissabte 27 d’agost, actuarà primer la formació femenina Roba estesa. Aquest grup al maig va editar el seu primer disc ‘Descalces’ i ofereix una actualització de cançons tradicionals. Després actuarà la Banda Biruji, una orquestra d’Arenys de Munt amb versions festives i alternatives basades en el punk, ska i reggae. Tancarà la nit la discomòbil de dj Jolie. També hi haurà una carpa alternativa amb Dj Muchnik i Dj Black Sky.

A continuació podeu veure un tast dels diferents grups que actuaran a Taradell:

Orquestra Mitjanit:

9Son:

Xeic!

Roba estesa:

La Banda Biruji:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments