Inici Actualitat L’ANC Taradell denuncia el drama dels refugiats

L’ANC Taradell denuncia el drama dels refugiats

0
COMPARTIR
xerrada-refugiats-taradell-2016
Foto: ANC Taradell

L’entrada principal del Centre cultural Costa i Font de Taradell va mostrar una imatge inusual aquest dimecres al vespre. Diverses maletes deixades enrere i parells de sabates de color groc van voler reproduir el drama que viuen els refugiats en la seva fugida des de països en conflicte. L’ANC Taradell va realitzar una xerrada per conèixer de prop l’experiència dels refugiats i les dificultats amb què es troben.

L’acte va comptar amb diversos voluntaris independents, entre ells la taradellenca Ivette Clapés, que van explicar el que han vist i viscut als camps de refugiats de Lesbos, Eko i Idiomeni i van posar en valor la feina dels voluntaris per ajudar.

La xerrada ambé va servir per denunciar irresponsabilitat de l’estat espanyol i també d’altres estats europeus davant l’èxode de persones desplaçades. Al mateix temps, mostrar el rebuig pel fet que Catalunya ha manifestat està a punt per acollir refugiats, però l’Estat espanyol ha criticat aquesta disponibilitat i ha impugnat lleis socials per fer front a la pobresa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments