Inici Actualitat Pujada important de l’atur a Taradell durant el juliol de 2016

Pujada important de l’atur a Taradell durant el juliol de 2016

0
COMPARTIR

aturEl mes de juliol ha registrat un augment considerable de l’atur a Taradell. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la xifra de persones sense feina s’ha situat en 301. Això suposa una pujada de quasi el 6%, és a dir, 17 persones més respecte al mes de juny. S’han trencat dos mesos a la baixa. Fa un any també es trencava la tendència descendent, però llavors les persones a l’atur sumaven 343.

La tendència a l’alça també s’ha registrat a la comarca d’Osona. Actualment, hi ha 9.211 osonencs sense feina, xifra que augment en quatre persones respecte al mes de juny. Fa un any hi havia 10.328 osonencs en situació d’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments