Inici Actualitat L’Envelat de la Plaça de les Eres 2016 es presenta amb canvis...

L’Envelat de la Plaça de les Eres 2016 es presenta amb canvis i millores, mantenint l’essència original

0
COMPARTIR

Envelat 2016 cartell web

La 2a edició de l’Envelat de la Plaça de les Eres serà fidel a la seva filosofia inicial i es celebrarà, de nou, la nit del 24 d’agost, la revetlla de festa major. La festa, organitzada per Taradell.com, tornarà a ser popular, amb botifarrada prèvia i pensada per a totes les edats. Arriba, però, amb algun canvi i moltes millores respecte a l’edició 2015.

Els membres de l’organització han tornat a apostar per taradellejar (fer poble), realitzant les compres als comerços del municipi i comprometent-se a repartir els beneficis a fins socials amb vinculació taradellenca.

Millores en la botifarrada

envelat-placa-eres-20154El principal repte d’aquest any és millorar la gestió dels entrepans de botifarra per evitar llargues cues i estona d’espera. Per això, hi haurà una àmplia logística per fer la cocció amb més d’una graella i ser més eficients. També s’ha previst en els propers dies (ho anunciarem via web) donar l’opció de comprar anticipadament el tiquet per la botifarrada. D’aquesta manera, es podrà estalviar el temps de compra el mateix dia i ens facilitarà tenir una previsió. Així mateix, tant qui vingui a la plaça més d’hora com més tard tindrà entrepà a la seva disposició, sense el col·lapse de l’any passat.

Cal recordar que els diners que es facin amb la venda d’entrepans i begudes serviran per pagar les actuacions i la logística tècnica. I al mateix temps, un cop costejades aquestes despeses, es buscarà fer una aportació econòmica a la campanya Arnau 97, que investiga la malaltia X-ALD que va patir fatalment el jove taradellenc de 9 anys, Arnau Ricart.

Actuacions 2016

envelat-placa-eres-20152El fet que enguany el mateix 24 d’agost es celebri el Toca canalla ha fet que l’Envelat s’hagi adaptat als requeriments logístics dels seus organitzadors. També hem cregut oportú no programar cap actuació dirigida als més petits, ja que el Toca canalla serà present a la Plaça de les Eres en una de les escenes el mateix vespre.

Les actuacions començaran cap a les 10 de la nit i ja no s’aturaran fins a la matinada. Enceterà l’Envelat el grup de versions amb arrel taradellenca Rèplica. La formació començarà a animar l’ambient amb un repertori que inclou versions fidels de The Beatles, Pink Floyd, The Police, Manel, Els Pets, Coldplay o The Strokes. Des de clàssics a temes més actuals.

Tot seguit, serà el torn per a la segona actuació. Aquest any tindrem els De Mortimers, una formació de Tiana que ens oferirà tot un espectacle de més de dues hores. Estem convençuts que sorprendrà la proposta, ja que combinarà les versions musicals dels sis membres de la banda amb la presència a l’escenari de públic que ho desitgi en el seu espectacle Live Karaoke Show. No us els perdeu perquè no s’han vist mai a Osona.

Ja ben entrada la nit tornarem a comptar amb una sessió de discomòbil per acabar-ho de petar. Aquest any canviem de dj i comptarem amb el divertidíssim Gigi Langostino. El qui no balli és que té la sang d’orxata.

Rifes i sorpreses

envelat-placa-eres-20153La Plaça de les Eres es tornarà a vestir de gala per acollir una nova edició de l’Envelat. Ja podem anunciar que tothom que compri un entrepà tindrà una tira de rifa gratuïta per als sortejos i un petit obsequi per ser utilitzat la mateixa nit. Aquest any hem ampliat el nombre de regals i com a avançament, si l’any passat vam regalar un portàtil, enguany el premi gros serà una tablet. Però n’hi haurà d’altres gens despreciables. El sorteig de la rifa es farà entremig de les dues actuacions (23:15h aproximadament).

Per cert, per a tothom qui faci fotos, selfies o instagrams relacionats amb l’Envelat, us proposem l’etiqueta #envelat2016.

Finalment, només reiterar que la proposta es fa sense ànim de lucre i amb la voluntat de posar un gra de sorra a la Festa Major de Taradell. L’Envelat de la Plaça de les Eres és possible gràcies a la col·laboració d’una trentena de taradellencs, i compta amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i Protecció Civil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments