Inici Actualitat Obertes les inscripcions per la 2a edició del Bandoler nocturn

Obertes les inscripcions per la 2a edició del Bandoler nocturn

0
COMPARTIR

cursa-bandoler-nocturn-201510

Des d’avui ja estan obertes les inscripcions per a la segona edició de la cursa El Bandoler Nocturn, que organitza el CET Enclusa i el Centre Excursionista Taradell. La prova es disputarà el 27 d’agost a 2/4 de 10 del vespre.

El recorregut és de 12 quilòmetres amb sortida i arribada a la Plaça de les Eres i passant per llocs tan emblemàtics com el Castell d’en Boix, Mansa, el turó de l’Enclusa o les Cuines d’en Rocaguinarda. La peculiaritat és que tot es fa de nit. Per això, és obligatori l’ús de frontal.

Les inscripcions es poden fer via web i tenen un preu de 6 euros per als no socis del CET. Són limitades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments