Inici Actualitat Humor a la fresca amb la companyia L’Ou Cost a Taradell

Humor a la fresca amb la companyia L’Ou Cost a Taradell

0
COMPARTIR

monoleg-lou-cost-taradell-20165

Aquest diumenge al vespre els jardins del Centre cultural Costa i Font van acollir una sessió d’humor i monòlegs. En el marc del cicle ‘Juliols a la fresca’ es va programar una tarda humorística amb la companyia vigatana L’Ou Cost.

monoleg-lou-cost-taradell-20163L’espectacle va començar amb la presència dalt de l’escenari de Xevi Font i Lluís Bové que van posar en escena actituds dels espectadors quan van a veure un concert de música, teatre o un espectacle cultural. Una bona presència de públic va seguir amb somriures l’espectacle que va tenir una segona part amb un monòleg de Xevi Font. Aquí posa en qüestió molts aspectes socials i d’actualitat com llegir llibres i no mirar la tele, saber parlar anglès o donar el pit als nadons. Amb aquest monòleg Xevi Font va guanyar el primer concurs internacional de monòlegs en català d’Andorra el 2013.

La propera activitat i última del cicle serà diumenge vinent a 2/4 de 7 de la tarda a la Plaça de les Eres amb un espectacle de Pep Callau i els Pepsicolen.

monoleg-lou-cost-taradell-20162

monoleg-lou-cost-taradell-20164

monoleg-lou-cost-taradell-2016

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments