Inici Actualitat Per quart any una usuària de la Biblioteca guanya un bitllet d’InterRail

Per quart any una usuària de la Biblioteca guanya un bitllet d’InterRail

0
COMPARTIR

usuaria-interrail-2016

Ja en van quatre. Quatre edicions i quatre premis per a usuaris de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. Maria Escolà ha guanyat un bitllet per a dues persones d’InterRail Global Pass Flexi de 10 dies, dins de la campanya ‘No perdis el tren’.

Es tracta d’una iniciativa de les biblioteques del projecte Turisme Informació, entre elles la de Taradell, amb participació de la Diputació de Barcelona i Renfe, que ofereix la possibilitat que els usuaris de les biblioteques guanyin bitllets InterRail. L’únic requisit per entrar al sorteig és agafar una guia o revista de viatges en préstec i omplir una butlleta i entrar en el sorteig de 5 bitllets Interrail de 2a classe per a dues persones. Enguany han participat 753 usuaris.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments