Inici Actualitat Les havaneres de Les Anxovetes obren els juliols a la fresca de...

Les havaneres de Les Anxovetes obren els juliols a la fresca de Taradell

0
COMPARTIR

havaneres-anxovetes-taradell-20163

La Plaça de Taradell es va omplir aquest diumenge al vespre de cadires i gent per gaudir de la proposta musical de la formació gironina Les Anxovetes. Les havaneres donaven el tret de sortida a les propostes culturals que l’Ajuntament de Taradell ha programat durant els caps de setmana d’aquest mes de juliol a l’aire lliure.

havaneres-anxovetes-taradell-20168Tres noies a la veu i dos nois a la guitarra i el contrabaix van oferir un repertori de música i havaneres clàssiques i tradicionals. No hi faltava tampoc el rom cremat.

La propera proposta serà aquest proper divendres amb òpera en directe als jardins de can Costa amb ‘La Boheme’ que es retransmetrà des del Liceu a través d’una pantalla gegant. I dissabte a les 11 de la nit a La Plaça música amb les versions de Miquel del Roig.

havaneres-anxovetes-taradell-2016

havaneres-anxovetes-taradell-20165

havaneres-anxovetes-taradell-20162

havaneres-anxovetes-taradell-20164

havaneres-anxovetes-taradell-20167

havaneres-anxovetes-taradell-20166

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments