Inici Actualitat Els veïns de La Roca celebren la seva festa major aquest dissabte

Els veïns de La Roca celebren la seva festa major aquest dissabte

0
COMPARTIR

festa-major-roca2

Aquest dissabte 2 de juliol la urbanització La Roca de Taradell celebrarà la seva festa major. Tots els actes es concentraran en un sol dia des de bon matí fins a la matinada.

A les 9 del matí s’iniciarà una caminada familiar des de la Plaça de Sant Quirze que acabarà al voltant de les 12 a l’Alzinar on hi haurà una actuació de gegants. Durant el camí hi haurà avituallament en forma d’esmorzar i joc de pistes per triar l’hereu i la pubilla.

A la tarda, després de la missa a les 5 a l’ermita de Sant Quirze, es farà un berenar amb jocs de cucanya i tast de pastissos dels veïns. A les 7 començarà una master class de zumba. A les 9 de la nit hi haurà un sopar popular a la pista poliesportiva, que servirà per proclamar l’hereu i la pubilla infantils. La venda de tiquets es fa al Celler Nou i a Congelats Taradell.

A les 11 de la nit el taradellenc Jordi Font animarà l’ambient amb monòlegs i, més tard, hi haurà sessió de dj per tancar la festa major.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments