Inici Actualitat La UD Taradell confirma els primers fitxatges i els amistosos de pretemporada

La UD Taradell confirma els primers fitxatges i els amistosos de pretemporada

0
COMPARTIR

fitxatges-temporada-2016-17

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell ja ha confirmat els primers fitxatges. De moment, hi ha cinc noves incorporacions: tres fitxatges i dos juvenils que pugen al primer equip.

Pel que fa als fitxatges, ja s’ha confirmat la presència de dos defenses procedents de la UE Vic. Són Collins i Ramdas, dos joves jugadors, que acostumen a jugar de central. El tercer fitxatge és Vicente Tapia, un migcampista, que en l’última temporada no jugava, però abans ho havia fet al Vic Riuprimer.

vicente-tapiaTambé destaca la incorporació dels dos juvenils Joel Collell i Arnau Oriol, que ja van disputar alguns partits la temporada anterior. Al mateix tempa, ja hi ha confirmada la continuïtat dels següents jugadors que ja militaven a l’equip: Nil Murfulleda, Nadir, Sans, Tala, Serrabassa, Font, Muntal, Pau, Pladevall Roma, Pladevall Puigdesens, Carrillo, Canó i Marçal. 

La plantilla encara no està tancada i es preveu alguna incorporació més. De moment, el que sí està tancat és el programa d’amistosos de pretemporada. Només hi haurà tres partits. El 13 d’agost a les 18h contra Les Preses; el 21 d’agost a les 16:30h contra la UE Vic en el partit de festa major; i el 28 d’agost a les 18h contra el Ripoll.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments