Inici Actualitat Maria Godayol és la nova coordinadora de l’ANC Taradell

Maria Godayol és la nova coordinadora de l’ANC Taradell

0
COMPARTIR

maria-godayolAquest passat dilluns la Territorial de Taradell de l’Assemblea Nacional Catalana va escollir a Maria Godayol com a nova coordinadora. Substitueix així en Xevi Blancafort que, per causes alienes a la seva voluntat, ha hagut de renunciar al càrrec de coordinador. Blancafort ha lamentat haver estat al capdavant de la coordinadora local menys temps del que hauria volgut, ja que ha hagut de cobrir una baixa d’una regidora a l’Ajuntament de Taradell.

La Maria Godayol ha estat a l’Assemblea des de la seva gestació a Osona i a Catalunya, l’any 2011, i també des de la constitució de l’Assemblea Territorial de Taradell el gener del 2012. Actualment, la Coordinadora de l’ANC de Taradell està formada per una quinzena de membres, entre socis i simpatitzants, els quals es reuneixen setmanal o quinzenalment, en funció del volum d’activitats a desenvolupar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments