Inici Actualitat Laia Baulenas tercera al concurs de nous talents del Critèrium Màgic de...

Laia Baulenas tercera al concurs de nous talents del Critèrium Màgic de Creixell

0
COMPARTIR

festival cancer-maga game

Creixell va acollir des de dijous fins diumenge la 1a edició del Critèrium Màgic, un festival de màgia organitzat pel Màgic Andreu. Dissabte es feia un Concurs de Nous Talents i la taradellenca Laia Baulenas va aconseguir el tercer premi.

El concurs consistia en mostrar les seves habilitats en una actuació d’un màxim de nou minuts. La Laia va combinar en l’espectacle els números que més li agraden d’entre els que normalment mostra. Com a premi va guanyar 250 euros i un lot de productes de màgia professional.

El Critèrium estava organitzat per l’Ajuntament de Creixell, l’Associació Sabors Catalans i l’Escola de Màgia del Màgic Andreu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments