Inici Actualitat Francesc Homs, candidat de CDC, ha votat a Taradell enmig d’una expectació...

Francesc Homs, candidat de CDC, ha votat a Taradell enmig d’una expectació mediàtica

0
COMPARTIR

francesc-homs-votant-eleccions-generals-taradell-2016

El taradellenc, Francesc Homs, que repeteix candidatura, ara sota les sigles de CDC, ha votat ja a Taradell. Ho ha fet com sempre a les 12 del migdia enmig d’una enorme expectació de mitjans de comunicació, que volien agafar el moment d’emetre el vot.

Després de votar, Homs ha atès els mitjans de comunicació i ha afirmat que “avui li toca parlar al poble de Catalunya més que als polítics”. També ha expressat el desig que, després del cas Fernández Díaz, espera que “voti la gent amb conviccions democràtiques”.

francesc-homs-votant-eleccions-generals-taradell-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments