Inici Actualitat Les eleccions generals 2016 han registrat un 66,16% de participació a Taradell

Les eleccions generals 2016 han registrat un 66,16% de participació a Taradell

0
COMPARTIR

eleccions-generals-taradell-201613

A les 8 en punt han tancat les urnes del col·legi electoral situat al Centre cultural Costa i Font de Taradell. Després de la jornada electoral, la participació al municipi ha estat del 66,16%. Això significa que han votat 3.161 taradellencs i taradellenques. Dades que comparades amb les registrades en les últimes generals del 20 de desembre de 2015, se situen quatre punts per sota de fa mig any. Llavors la participació va ser del 70,86% (3.376 votants).

Tot i això, són lleugerament més elevades que la participació registrada el 2011, que va fregar el 65% (3.033 votants).

Aquestes dades ja són amb la incorporació dels vots per correu que, en aquesta ocasió, han estat més elevats. De fet, durant tot la jornada la tònica ha estat de molta tranquil·litat. Al matí el percentatge de participació superava per poc la de les generals 2015. Però a partir del migdia l’afluència de gent ha afluixat i en tot moment la participació ha anat per sota de les eleccions generals del 2015. Tot i això, a última hora s’ha incrementat la presència de votants.

Ara estem pendents dels resultats. Tan aviat com els tinguem us en donarem tota la informació i detalls.

eleccions-generals-taradell-201612

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments