Inici Actualitat ERC Taradell repartirà dissabte banderes dels colors de l’arc de Sant Martí

ERC Taradell repartirà dissabte banderes dels colors de l’arc de Sant Martí

0
COMPARTIR

cartell-erc-eleccions-26j-2016ERC Taradell inicia dues campanyes emmarcades dins els actes per a les eleccions del 26 de juny. Així aquest dissabte d’11 a 1 del matí instal·larà una carpa informativa davant de Can Prat.

Una de les campanyes, titulada “Volem donar-te una alegria”, fa referència a l’objectiu d’assolir la llibertat nacional. L’altra campanya porta per nom “Sortirà l’arc de sant Martí” i té com a objectiu fer visible la igualtat i llibertat entre les diferents orientacions sexuals.

cartell-erc-arc-sant-marti-2016A la carpa informativa es repartiran banderes amb els colors de l’arc de sant Martí per poder-les penjar el dia de l’orgull LGTB el pròxim 28 de juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments