Inici Actualitat El barri de Mont-rodon celebra la seva Festa Major d’estiu

El barri de Mont-rodon celebra la seva Festa Major d’estiu

0
COMPARTIR

fm-montrodon

Aquest dijous s’inicien els actes de la Festa Major d’estiu del barri de Mont-rodon. Ho farà amb el tradicional pregó a les 9 del vespre al local social i que anirà a càrrec de la periodista Isabel Campos. Tot seguit hi haurà un concert de música amb G&J duo i rom cremat.

Els actes, organitzats per l’Associació de veïns de Mont-rodon, s’allargaran durant tot el cap de setmana. Divendres al vespre hi haurà una màster class de zumba a la pista i tot seguit botifarrada. Serà l’acte previ al concert del grup Rèplica Versions. Si plogués es faria al Centre cultural Costa i Font.

El dissabte comptarà amb una matinal d’escacs, amb cursets d’iniciació i partides simultànies tant per a petits com per a grans, al pla d’El Gurri Xic. Al mateix lloc a les 12h hi haurà un tast de ratafies. A la tarda l’activitat es traslladarà al pla de les Albes amb una missa i, tot seguit, xocolatada i màgia mab el Mag Xule.

A les 9 del vespre es farà sopar popular i bingo per tot seguit gaudir del ball amb el grup Els Brillants. El diumenge, de bon matí, hi haurà el biciaigua amb un circuit en bicicleta pels carrers del barri. A les 12 del migdia es farà la festa de l’escuma amb Spexen i abans de dinar un aperitiu popular.

 Podeu consultar els actes i les hores a la nostra agenda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments