Inici Actualitat Francesc Homs destaca a Taradell el compromís de CDC “amb la gent...

Francesc Homs destaca a Taradell el compromís de CDC “amb la gent i el país”

0
COMPARTIR
francesc homs acte electoral taradell 2016
Foto: CDC

El cap de llista de CDC a les eleccions del 26 de juny, Francesc Homs, va voler tornar a fer un acte electoral a Taradell. Tal i com va fer en les eleccions del 20 de desembre passat, va tornar a omplir la sala intermitja del Centre cultural Costa i Font.

Hfrancesc-homs-acte-electoral-taradell-20163oms va referir-se a l’escridassada que va patir Alicia Sánchez Camacho dissabte a Vic amb una dita catalana. “Si no vols pols no vagis a l’era”. També va contestar el ministre d’Interior en funcions Jorge Fernández Díaz que havia denunciat incitació a l’odi: “Si algú s’’ha mostrat respectuós, ha estat la gent independentista d’aquest país, i ho ha demostrat amb manifestacions i votacions”. A més, va acusar els populars de ser “agressius” amb Catalunya i afavorir els interessos de les grans corporacions “que es passegen pel Bernabeu”.

Francesc Homs també es va referir a l’anunci de la candidata del PSC, Meritxell Batet, qui va anunciar el no dels socialistes a la qüestió de confiança de Puigdemont. “No ens ve de nou, nosaltres encara hi confiem menys amb el PSC”, va ironitzar.

francesc homs acte electoral 20162
Foto: CDC

Francesc Homs va reiterar que CDC “estem compromesos amb la gent i el país. Quan demanen compromís, nosaltres ens mullem”. També va acusar la política espanyola de no tenir visió ni projecte i incapacitat per gestionar la qüestió catalana “que prefereixen el rídicul europeu de repetir eleccions”. “No hi ha hagut govern perquè la política espanyola no ha estat capaç de comprometre’s amb les urnes, com han fet al Regne Unit”, va afegir.

L’acte també va comptar amb les intervencions de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i el president local de CDC, Toni Reig. Verdaguer va dir que “el 26J cal anar a votar i no hi ha ningú millor que Francesc Homs per defensar el país”. Reig va destacar el compromís d’Homs: “Està imputat pel 9N i això mostra que posa la cara pel procés”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments