Inici Actualitat Es tanca el Racó d’en Tià després de la participació de 16...

Es tanca el Racó d’en Tià després de la participació de 16 famílies

0
COMPARTIR

raco-tia-biblioteca-taradell4Aquest juny s’ha tancat la primera experiència de l’espai familiar “El Racó d’en Tià” amb la participació de 16 famílies. Aquest va començar el dia 6 d’abril a l’espai de l’Àrea Infantil de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i ha constat de nou sessions, els dimecres d’1/4 d’11 del matí fins a les 12 del migdia.

raco-tia-biblioteca-taradell3L’espai ha estat un lloc de trobada per a famílies que ha permès el suport grupal i el compartir i intercanviar experiències relacionades amb la criança dels fills. Cada setmana s’ha abordat una temàtica d’interès per les mares i pares que hi han participat. També s’ha comptat amb espais de joc, realització de dinàmiques de confiança i coneixement i narració de contes, entre d’altres.

Durant les sessions s’ha adequat l’espai de la biblioteca perquè els infants poguessin jugar, experimentar i relacionar-se amb altres infants i adults, mentre els pares participaven en les activitats proposades. Aquest espai l’han portat a terme l’Equip de Serveis Socials de la Mancomunitat La Plana a Taradell i la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, de manera conjunta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments