Inici Actualitat Francesc Homs, candidat de CDC el 26 J, farà acte electoral diumenge...

Francesc Homs, candidat de CDC el 26 J, farà acte electoral diumenge a Taradell

0
COMPARTIR

acte-electoral-francesc-homs-20d20153

Tal i com va fer en les últimes eleccions generals, Francesc Homs, candidat de CDC el 26 de juny, farà un acte electoral a Taradell. Serà aquest diumenge a la tarda. A partir de 2/4 de 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font, Homs repetirà estructura d’acte, acompanyat de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i Toni Reig, director del Consell Català de l’Esport i delegat local de CDC.

Sota el lema ‘Fets x Catalunya’, Francesc Homs afrontarà uns nous comicis pocs mesos després i amb la voluntat de superar els 9 diputats que va assolir en les eleccions del 20 de desembre passat sota la denominació ‘Democràcia i Llibertat’. Cal destacar que a la llista del taradellenc, hi haurà una altra taradellenca. La regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Taradell, Cristina Santamaria, ocuparà la posició 18 a la demarcació de Barcelona. En principi, en aquesta posició no té opcions per entrar com a diputada.

En les eleccions del 20 de desembre a Taradell Francesc Homs va obtenir 1.590 vots, seguit per ERC amb 991.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments