Inici Actualitat Anna Ramírez guanya a Zamora la seva segona prova a la Copa...

Anna Ramírez guanya a Zamora la seva segona prova a la Copa Espanya de ciclisme femení

0
COMPARTIR

anna-ramirez-copa-espana-salamanca-2016

La taradellenca Anna Ramírez va guanyar dissabte el III Trofeo de ciclismo femenino Ayuntamiento de Zamora, sisena prova puntuable de la Copa Espanya femenina. Aquesta és la segona victòria a la Copa després de la que va aconseguir a Elda (Alacant) a mitjans del mes de maig.

La ciclista de l’equip Lointek va escapar-se del gran grup de ciclistes a la part final de la prova quan quedaven 15 quilòmetres, juntament amb Anne Kiesenhofer i Kimberley Le Court. Però en els últims metres va tornar a atacar i va aconseguir el triomf en solitari amb 1 minut i 55 segons d’avantatge respecte al gran grup. La prova tenia 79,6 quilòmetres de recorregut.

Amb aquest segon triomf es situa en cinquena posició a la general de la Copa d’Espanya de ciclisme femení. La líder és Anne Keisenhofer a falta de tres proves.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments