Inici Actualitat Malgrat la pluja la Festa de l’Esport 2016 sorprèn amb la cursa...

Malgrat la pluja la Festa de l’Esport 2016 sorprèn amb la cursa d’obstacles

0
COMPARTIR

cursa-obstacles-2016

Tot i que la pluja va obligar a suspendre les activitats esportives de dissabte a la tarda i vespre, una de les novetats en la Festa de l’Esport de Taradell es va poder fer sense problemes. Es tracta de la cursa d’obstacles que va sorprendre el dissabte al matí amb multitud de proves d’habilitat, força i exigència.

I és que no tan sols va ocupar diversos espais del Pujoló, on hi havia la sortida i arribada, sinó també al camp de futbol del davant del Pavelló d’esports i a la piscins del Parc d’Esports. El CET Enclusa i el Centre Excursionistsa Taradell van fer diferents categories segons l’edat i circuits segons aquestes edats. Entre d’altres obstacles, havien de superar un primer tram corrent i d’altres que anaven des d’entrar en un contenidor ple d’aigua, carregar sacs, arrossegar-se sota una malla, nedar a la piscina o superar zones de terra amb forats d’aigua.

cursa-obstacles-20162Fins i tot els més petits es van atrevir amb un petit circuit davant l’EAS Taradell amb piscinetes de plàstic. Diversos voluntaris i membres de Protecció Civil de Taradell van ajudar a controlar cada obstacle. Per promocionar l’esport i l’esportivitat els primers classificats s’enduien un meló o síndria. Tots els participants van rebre un bidó personal per a aigua.

inauguracio-bikeparkDiumenge al matí, amb el dia assolellat, es va fer trial social, es va obrir la piscina del Club Parc d’Esports, hi va haver partits de futbol a la Roureda i es va inaugurar el nou bikepark. El nou espai, ubicat al Club Parc d’Esports, compta amb diferents espais per a la pràctica del trial en bicicleta. L’acte va comptar amb molts trialers del Grup de Trialers Taradell, públic i, fins i tot, el pilot de trial resident a Taradell, Adam Raga.

A continuació podeu veure algunes imatges d’alguns actes de la Festa de l’Esport:

[shashin type=”albumphotos” id=”102″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments