Inici Actualitat 13 guardonats com a millors esportistes 2016 de Taradell

13 guardonats com a millors esportistes 2016 de Taradell

0
COMPARTIR

millors-esportistes-2016

Fins a 13 guardons es van donar aquest divendres al vespre a la gala de lliurament de premis dels millors esportistes de Taradell durant la temporada 2015-2016.

En categoria infantil es va premiar a Guillem Oliver, bicitrialer, que el 2015 va guanyar la Copa catalana, el campionat català i la Copa Osona de trial en categoria Open blau. En categoria principiant, un altre bicitrialer. Jordi Tulleuda perquè aquest 2016 s’ha proclamat campió de Catalunya de trial en categoria principiant i el 2015 va sersubcampió d’Espanya en la mateixa categoria i va arribar a disputar uns jocs mundials amb un cinquè lloc.

En categoria femenina es va premiar a Marc Calle, taradellenca que es dedica al món dels raids. El 2015 va ser tercera a la Copa catalana de raids hípics en categoria de 40 quilòmetres i va ser seleccionada per Catalunya guanyant el campionat d’Espanya d’interautonomies per equips.

Albert Pujol
Albert Pujol

En l’àmbit absolut, per tercer any consecutiu, el millor esportista ha estat Albert Pujol. Aquesta temporada ha fet el salt a la distància de maratons i ha guanyat curses com la Cabrerès Mountain Marathon ola Marató de Montserrat. També es va proclamar campió de Catalunya de curses de muntanya i va formar part de la selecció catalana en la prestigiosa marató de Zegama.

Durant l’acte també es va premi la trajectòria esportiva en categoria benjamí a Marc Codina, bicitrialer que el 2015 va guanyar la Copa Osona benjamí i va ser el participant absolut que va fer menys penalitzacions. Un altre bicitrialer, Jordi Povedano, es va endur un guardó per haver participat als Jocs Mundials de Joventut a Bèlgica on va aconseguir la millor posició taradellenc, un quart lloc en categoria principiant.

La nedadora taradellenca Mireia Montaña també va rebre un premi a la seva trajectòria en categoria aleví després d’haver guanyat 4 ors a la Copa catalana i 5 al campionat provincial Girosona, entre d’altres.

També es va reconèixer la trajectòria esportiva en categoria infantil d’Arnau Lledó, que el 2015 va quedar campió del campionat Accema de curses americanes de 85 centímetres cúbics, competició que lidera aquest any.

Bernat Pladevall, sotscapità equip masculí pàdel
Bernat Pladevall, sotscapità equip masculí pàdel

També hi va haver guardons per equips que han assolit l’ascens de categoria aquesta temporada. Així, els equips masculí i femení de pàdel del Club Parc d’Esports van ser reconeguts. El primer ha pujat a tercera categoria comarcal i aquest dissabte es jugava l’ascens a segona, mentre que el segon ho ha fet a tercera comarcal. També es va reconèixer l’ascens a primera comarcal de la secció de tennis del Club Parc d’Esports.

El premi a la dedicació a un club va ser per Dolors Pagespetit, després de 25 anys vinculada al Club Patí Taradell, on va ser-ne presidenta en dues etapes. Finalment, també es va reconèixer la trajectòria esportiva de Marc Clapés tant pels seus èxits en ciclocròss (on va ser segon en categoria màster al campionat català del 2015 i tercer durant tres anys més) com en curses btt com la duatló del bandoler o curses de running com la dels Gitanos.

Com és habitual l’acte es va fer al Serrat del Figaró amb un sopar degustació que va comptar amb unes 200 persones. La gala la va tancar una actuació del grup de versions Sònnics. A continuació podeu veure fotos:

Toni Homs, en representació de l'equip masculí de tennis
Toni Homs, en representació de l’equip masculí de tennis
Mireia Montaña
Mireia Montaña
Marc Codina
Marc Codina
Marc Clapés
Marc Clapés
Mar Calle
Mar Calle
Jordi Tulleuda
Jordi Tulleuda
Jordi Povedano
Jordi Povedano
Guillem Oliver
Guillem Oliver
Marta Carbó, sotscapitana equip femení pàdel
Marta Carbó, sotscapitana equip femení pàdel
Dolors Pagespetit
Dolors Pagespetit
Arnau Lledó
Arnau Lledó
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments