Inici Actualitat La 5a edició del Taradell Camina comença amb un record a Josep...

La 5a edició del Taradell Camina comença amb un record a Josep Camps

0
COMPARTIR

taradell-camina-2016

Aquest dijous al vespre es van iniciar les caminades del Taradell Camina, que enguany compleix la 5a edició. Una norantena de persones van completar el primer itinerari pels voltants del municipi amb l’objectiu de realitzar activitat física i lluitar contra el sedentarisme.

taradell-camina-20163Abans de començar la caminada, a la Plaça de les Eres, es va fer un petit homenatge i record a Josep Camps, exmembre del Centre Excursionista Taradell, que va morir a finals d’abril i que va ser un dels iniciadors i molts dies guia del Taradell Camina.

A partir d’ara cada dimarts i dijous fins a finals de juliol a partir de 2/4 de 9 s’aniran fent caminades. Hi pot participar tothom i estan pensades perquè es puguin fer sense molta exigència. Els dimecres es fa un format més lleuger de passejades i de mitja hora de durada a partir de les 8.

L’activitat està organitzada per Som Dones i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, el Centre Excursionista Taradell, que és qui proposa els recorreguts de les caminades, i Protecció Civil Taradell que controla la mobilitat.

taradell-camina-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments