Inici Actualitat El maig de 2016 registra una de les baixades més importants d’atur...

El maig de 2016 registra una de les baixades més importants d’atur a Taradell

0
COMPARTIR

aturEl passat mes de maig ha registrat el descens més rellevant de l’índex d’atur a Taradell dels últims 12 mesos. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la xifra de persones sense feina es situa en 287. Això suposa una baixada del 9,5%, ja que hi ha 30 taradellencs que han trobat feina respecte al mes d’abril.

A més, es trenca una dinàmica a l’alça dels últims mesos. No es produia un descens tan important des del passat mes de febrer. Si es compara amb les xifres de fa un any, llavors hi havia 353 taradellencs en situació d’atur.

A nivell osonenc, continua la baixada de la xifra d’aturats. Aquest maig hi ha 9.475 osonencs sense feina. Xifra que suposa un descens de 222 persones respecte a l’abril. Fa un any hi havia 10.521 osonencs en situació d’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments