Inici Esports Es tanca el campionat escolar de tennis taula amb representació taradellenca

Es tanca el campionat escolar de tennis taula amb representació taradellenca

0
COMPARTIR

Campionat intercomarcal tennis taula 2016
Cinc jugadors de l’escola del CPE Taradell van participar a la darrera prova del Campionat Intercomarcal Escolar de la temporada celebrat al Pavelló Municipal de Centelles aquest passat cap de setmana. En categoria benjamí va jugar Unai Luque que, després de ser quart de grup, va finalitzar a la 14a posició. En aleví Ruben Llacer i Àlex Gutiérrez van fer una bona primera fase, i al final en Ruben va acabar segon perdent la final i l’Àlex ho va fer amb un meritori vuitè lloc. I per acabar els infantils, Ian Llacer i Pau Mas, van tenir sort diversa fent bons partits en una categoria molt igualada. En Pau va finalitzar a la vuitena posició i l’Ian a la novena.

En acabar la competició i després de l’entrega de premis pertinent, es va obsequiar els assistents amb un diploma de participació al torneig i la samarreta del TTI pels que han jugat la major part de la temporada com a record.

Torneig de Sant Hilari
En Jordi Forcada va ser l’únic representant del TT Mont-rodon que va participar al torneig de Sant Hilari. Va completar una bona fase de grups on va aconseguir la primera posició final, i a les eliminatòries va superar la primera i va caure a vuitens de final davant Òscar Cuenca (CTT Cardedeu) per 1 a 3.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments