Inici Actualitat La UD Taradell suma un punt a Llerona que li donaria la...

La UD Taradell suma un punt a Llerona que li donaria la salvació

0
COMPARTIR

udtaradell-llerona-2016Finalment, la UD Taradell ha assolit la permanència matemàtica a falta d’una jornada per la conclusió de la Tercera Catalana. Suma 40 punts i com a pitjor classificació quedaria tercer per la cua. Però, seria el tercer d’últim de tots els grups de Tercera Catalana de la província de Barcelona amb millor puntuació, cosa que segons el reglament això suposa mantenir la categoria.

L’únic dubte cada final de temporada és si, en cas de descensos compensats, afectaria a la Tercera Catalana. Després dels resultats de les diferents categories superiors i a falta d’una jornada, només hi podria haver un cas que afectés. Si acaben baixant quatre equips barcelonins de Primera Catalana a Segona Catalana. Això arrossegaria el millor 16è classificat de 3a catalana.

Les opcions per certificar la permanència matemàtica passen per guanyar el Folgueroles dissabte a la Roureda. Si no es produís, el Taradell haurà de mirar els resultats dels altres equips del seu grup. I si fos tercer per la cua, hauria d’esperar que el Prat pugés de categoria o algun altre equip de categories superiors i de la província de Barcelona assolissin l’ascens (per exemple, algun dels barcelonins que faran la promoció d’ascens de 2a catalana a 1a catalana).

Tot i que la demarcació de Barcelona és la menys afectada pels descens de l’Olot i la Pobla de Mafumet a Tercera Divisó, també cal veure si aquests descensos compensats arrosseguen equips de Barcelona.

Explicat això, també cal dir que el Taradell té opcions de quedar classificat 8è o 16è.  Ara mateix, a la Tercera Catalana hi ha sis equips amb 40 punts (La Garriga, Taradell, Tona B, Avinyó, Gurb i Moià). Segons els resultats i si el Taradell guanya l’última jornada contra el Folgueroles a la Roureda, podria aconseguir una gran classificació, tenint en compte les dificultats que ha tingut durant tot la temporada.

Pel que fa al partit del Llerona, la UD Taradell va fer un partit molt seriós, conscient de la importància. De fet, hauria d’haver merescut la victòria, davant un rival que no s’hi jugava res. L’equip va estar molt concentrat i ben posat sobre el terreny de joc, però no va saber aprofitar les ocasions clares que va tenir. Canó en dues ocasions, Carrillo també en més d’una oportunitat i Font van tenir les millors opcions per marcar, però la pilota no va entrar dins la xarxa.

El Llerona va tenir la victòria a cinc minuts del final per mitjà d’un penal clar. Però Nil Murfulleda va aturar la pena màxima i va permetre sumar un punt que pot ser vital. Oriol Sans va veure la segona targeta groga i el Taradell va acabar el partit amb inferioritat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments