Inici Actualitat Els veïns de la Plaça del Sol de Taradell celebren la seva...

Els veïns de la Plaça del Sol de Taradell celebren la seva 27a Festa

0
COMPARTIR

festa-placa-sol-2016

Aquest passat cap de setmana es va celebrar la 27a edició de la Festa de la Plaça del Sol. Els veïns van organitzar diferents activitats al llarg del dissabte i el diumenge. Així, dissabte a la nit es va celebrar la ja tradicional caminada nocturna, tot i la incertesa climatològica.

festa-placa-sol-20162La resta d’activitats van tenir lloc el diumenge. Al matí es va començar amb una xocolatada popular i amb jocs per als nens i nenes. També hi havia algun taller per pintar-se les cares o passejades amb ponis i partits de futbol. L’acte més participatiu va ser una arrossada popular al migdia i el bingo de sobretaula, amb la gran sort que la pluja no va afectar als actes del diumenge.

festa-placa-sol-20163

festa-placa-sol-20164

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments