Inici Actualitat Quatre taradellenques obtenen podi al 4t Trofeu La Plana de patinatge artístic

Quatre taradellenques obtenen podi al 4t Trofeu La Plana de patinatge artístic

0
COMPARTIR
Patinadores del Club Parc d'Esports Taradell
Patinadores del Club Parc d'Esports Taradell
Patinadores del Club Parc d’Esports Taradell

Santa Eugènia de Berga va acollir aquest dissabte al matí les finals individuals de la 4a edició del Trofeu La Plana de patinatge artístic. El balanç va ser de quatre podis amb tres primers llocs i un segon lloc per a participants de Taradell.

Júlia Ausió, 1a categoria C menors
Júlia Ausió, 1a categoria C menors

Per una banda, la taradellenca Júlia Ausió (del Club Santa Eugènia de Berga) va aconseguir el primer lloc al nivell C menors. Txell Alcubierre (Club Santa Eugènia de Berga) va ser segona en categoria B-1, que va guanyar una altra taradellenca.

I és que també hi va haver primers llocs per la secció de patinatge del Club Parc d’Esports. Umma Morera va obtenir el primer lloc en la categoria mini, mentre que Gemma Aragay va ser primera en la categoria B-1. També van ser finalistes les següents taradellenques: Berta Ballús (categoria mini), Aina Garcia-Talavera i Aina Molist (promoció nivell 1), Berta Freixas (promoció nivell 2) i Clàudia Pallarols (categoria B-1).

Umma Morera, 1a en categoria mini
Umma Morera, 1a en categoria mini

També hi havia com a finalistes taradellenques, formant part del Club Santa Eugènia, la Judit Pallarols i la Núria Calavia.

El Trofeu La Plana compta amb diferents proves al llarg de la temporada on es van obtenint puntuacions fins a la fase final, on hi participen les que tenen millor puntuació.

Gemma Aragay (1a) i Txell Alcubierre (2a) en categoria B-1
Gemma Aragay (1a) i Txell Alcubierre (2a) en categoria B-1
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments