Inici Actualitat Enric Sala guanya el 4t Concurs de piulades de Ràdio Nova

Enric Sala guanya el 4t Concurs de piulades de Ràdio Nova

0
COMPARTIR

enric-sala-guanyador-microrelats-vilanova

El taradellenc Enric Sala ha guanyat el premi al millor microrelat en la quarta edició del Concurs de piulades de Vilanova del Camí, que es va fer amb motiu de la diada de Sant Jordi. Com a premi s’ha endut un e-book.

El concurs, organitzat per Ràdio Nova, consisteix en concentrar un conte en els 140 caràcters que permet la xarxa social twitter. Enric Sala (@crugers) està aficionat a fer microcontes i aquest és el primer guardó que guanya. Cada participant podia fer un màxim de tres piulades i la votació ha estat popular.

Aquest és el microconte guanyador entre la vintena de participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments