Inici Actualitat L’escola El Gurri participa a la 5a edició del projecte Art i...

L’escola El Gurri participa a la 5a edició del projecte Art i Escola

0
COMPARTIR
Foto: Monmar Comunicació
Foto: ACVic
Foto: Monmar Comunicació
Foto: Monmar Comunicació

L’Escola El Gurri de Taradell és una de la trentena de centres escolars que ha participat a la 5a edició del projecte Art i Escola. Aquesta iniciativa, promoguda per ACVic i el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona, promociona l’art a les escoles.

Aquests dies s’ha inaugurat a l’ACVic (Centre d’Arts Contemporànies) l’exposició amb els projectes escolars que enguany han tractat el tema del buit. L’Escola El Gurri, juntament amb l’escola Els Castanyers de Viladrau, s’han centrat en el bandolerisme i en les mancances, la solitud o el buit dels amagatalls o objectes d’ús quotidià, com recipients, sacs, etc.

A l’exposició s’hi poden veure les diferents maneres d’escenificar el buit de cada un dels centres educatius participants. A banda d’objectes, hi ha panells que expliquen els processos seguits per cada centre en la confecció del projecte.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments