Inici Actualitat Des d’avui qui agafi una guia de la Biblioteca entra en el...

Des d’avui qui agafi una guia de la Biblioteca entra en el sorteig de bitllets de tren

0
COMPARTIR

no perdis tren campanyaPer quart any consecutiu la Biblioteca Antoni Pladevall i Font forma part de la campanya ‘No perdis el tren’. Es tracta que les biblioteques del projecte Turisme Informació, amb la col·laboració de Renfe, ofereixen cinc bitllets Interrail a tots els usuaris que agafin en préstec una guia o revista de viatges.

La iniciativa comença aquest dilluns i fins el 23 de juny i la Biblioteca de Taradell disposa de 100 butlletes. El sorteig està obert a persones d’entre els 18 i 59 anys. En total hi ha cinc bitllets Interrail per sortejar.

Recordem que Taradell ha repartit premis en les tres edicions anteriors. El sorteig es farà la setmana del 27 de juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments