Inici Actualitat Sis bandes participen a la 3a Trobada de Marxing Bands de Taradell

Sis bandes participen a la 3a Trobada de Marxing Bands de Taradell

0
COMPARTIR

Trobada-marxing-bands-20164

Malgrat la pluja, dissabte va tenir lloc a Taradell la tercera edició de la Trobada de Marxing Bands d’escoles de música. Això sí va obligar a adaptar les activitats, sobretot a la tarda.

Al final van ser sis les bandes que van participar a la trobada, ja que no hi va ser la Banda de l’Escola de Música Pau Casals de Viladecavalls. L’acte central havia de ser una cercavila amb diferents recorreguts pel poble fins a la Plaça de les Eres. Però al final amb la pluja del matí i la imprevisibilitat meteorològica, es va optar per realitzar les actuacions a la sala gran del Centre cultural Costa i Font. Això va deslluir una mica la trobada.

Trobada-marxing-bands-2016Així, La Marxin de l’Escola de Música i Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, la Banda de l’Escola de Música de Barberà del Vallès, la Xaranga El Faristol de l’Escola de Música de Roda de Ter i l’Esquirol, l’Origiband de l’Escola de Música de Gurb i la Tarabanda i Ensemble de metalls de l’Escola de Música de Taradell van realitzar les seves actuacions dalt de l’escenari de can Costa. Al final les bandes van acabar fent soundpainting, que és una interpretació realitzada a partir dels signes i gestos expressats amb el cos i mans d’un compositor per indicar què necessita dels músics.

Al matí s’havien fet tallers de soundpainting i de marxing en moviment. També hi va haver un dinar de germanor a can Costa. La trobada es feia a Taradell després de realitzar-se en edicions anteriors a Martorell i Vilanova i la Geltrú.

A continuació podeu veure algunes imatges de la trobada.

[shashin type=”albumphotos” id=”100″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments