Inici Actualitat Participació del TT Mont-rodon al Memorial Jordi Castells de Sant Vicenç de...

Participació del TT Mont-rodon al Memorial Jordi Castells de Sant Vicenç de Torelló

0
COMPARTIR

open-tennis-taula-sant-vicenc-2016

Uns 44 jugadors distribuïts en tres categories van participar aquest passat cap de setmana a l’Open de Sant Vicenç de Torelló ‘Memorial Jordi Castells’ de tennis taula. Hi havia representació del CPE Taradell.

En categoria aleví, Ruben Llacer va ser segon de grup i va acabar en cinquena posició final, mentre que Àlex Gutiérrez, després de ser tercer de grup, va acabar en 11a posició. Tampoc li va anar malament a Pau Mas, en la categoria infantil, on després de fer una molt bona segona posició de grup va acabar a la vuitena posició final, sent el millor resultat de la temporada.

A la tarda van jugar el torneig sènior quatre jugadors del TT Mont-rodon també amb uns bons resultats. Werner Howad i Rafael Montenegro van arribar a setzens de final després de perdre contra Albert Piquer i David Velasco del TT Borgonyà. I Oriol Garcia i Jordi Forcada van arribar a vuitens de final, perdent contra Jordi Tor (Sant Quirze TTC) per 0-3 i Josep Montaner (CTT Sallent) per 2-3, respectivament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments