Inici Actualitat L’atur del mes d’abril de 2016 continua a l’alça a Taradell

L’atur del mes d’abril de 2016 continua a l’alça a Taradell

0
COMPARTIR

aturEs manté la lleugera pujada de l’índex d’atur a Taradell durant el mes d’abril de 2016. Un total de 317 persones estan sense feina, segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Això fa que es mantingui la mateixa dinàmica del mes de març, quan també es va incrementar en dues persones respecte al mes anterior.  Fa un any, però, hi havia 364 persones.

A nivell osonenc, continua la baixada de la xifra d’aturats. Aquest abril es registren 9.697 osonencs sense feina. Una xifra que suposa 289 persones menys que al mes de març. Fa un any l’atur a Osona pujava fins a 10.853 persones.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments