Inici Actualitat Divendres comença un nou cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell

Divendres comença un nou cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Ramon Curtichs
Foto: Ramon Curtichs
Foto: Ramon Curtichs

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà aquest divendres la primera de les quatre projeccions que es faran en el 32è Cicle de Projeccions del Centre Excursionista de Taradell. La primera d’elles es centrarà en Costa Rica, a partir d’un viatge que explicaran en Josep Maria Parareda i la Rosa Maria Aregall.

La propera projecció serà el 13 de maig amb la presència d’Òscar Cadiach que presentarà el viatge ‘Més enllà del Kumbhakarma’, centrat en un sherpa nepalès que ha assolit els catorze 8.000 com a forma de subsistència. El 20 de maig serà el torn per Rafa Ocon i Ne Escalera amb ‘D’Alaska a la Patagònia en elefant’. I el cicle es tancarà el 27 de maig amb els taradellencs Josep Bosch, Filo Presegué, Dolors Aguilar, Maria Rosa Coromina, Maria Rosa Vilardell, Antònia Castells i Jordi Fatsini que parlaran d’Islàndia a ‘Tresc de Laugavegur+Fimmvörduháls’.

Totes les sessions començaran a 2/4 de 10 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments