Inici Actualitat Unes 350 persones celebren els 20 anys de la Residència Vilademany amb...

Unes 350 persones celebren els 20 anys de la Residència Vilademany amb una arrossada

0
COMPARTIR

arrossada-20-anys-residencia-2016

Dissabte la Residència Vilademany va celebrar l’acte més multitudinari de la commemoració del vintè aniversari de la seva posada en marxa. A la sala gran del Centre cultural Costa i Font es va fer una arrossada amb usuaris, treballadors, voluntaris i extreballadors del centre assistencial. Unes 350 persones van participar en la celebració.

espelmes-20-anys-residencia-2016Durant el dinar, l’usuari de més edat, Jaume Caralt, amb 102 anys va ser l’encarregat de bufar les espelmes del pastís de commemoració del vintè aniversari. L’alcalde, Lluís Verdaguer, també va tenir unes paraules per recordar els inicis del centre, iniciat a partir d’habitatges tutel·lats i que actualment ofereix servei de residència assistida, centre de dia i menjador social. De fet, es va projectar un petit muntatge amb imatges recordant l’inici de la residència i la seva construcció i la seva trajectòria de dues dècades. També va parlar la directora del centre, Mercè Reina, que va explicar els serveis de la Fundació Vilademany i va agrair al personal la feina del dia a dia.

A l’escenari també hi va pujar el personal del centre assistencial per realitzar el brindis. Tot seguit, es va acabar la festa amb un ball a càrrec de l’Orquestra Gerunda. Al matí, la coral Vilademany va fer un petit concert. Durant l’acte també es van sortejar obsequis cedits per l’Associació de Botiguers de Taradell i proveïdors del centre.

Al llarg de tot l’abril s’han realitzat actes de celebració on hi han participat diferents entitats com Ràdio Taradell, la Colla Gegantera, el Cor Parroquial, l’Ajuntament de Taradell, l’Esbart dansaire Sant Genís, Ponicat, la Coral Vilademany, l’Associació de Botiguers, l’EAS Taradell, el Centre Excursionista Taradell, els Tonis de Taradell i una agrupació de bolivians.

arrossada-20-anys-residencia-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments