Inici Actualitat La UD Taradell empata amb el Vic B i haurà de lluitar...

La UD Taradell empata amb el Vic B i haurà de lluitar per la permanència

0
COMPARTIR

udtaradell-vicb-20162

Empat a 1 entre la UD Taradell i el Vic B que complica la permanència a la Tercera Catalana. Els taradellencs han vist com els rivals per evitar el descens guanyaven i escurçaven diferències.

Conscients de la importància dels tres punts i davant d’un rival directe, va ser un partit molt intens. Només començar, però, els vigatans es van avançar en el marcador trastocant els plans dels taradellencs. Malgrat tot, però, el Taradell es va refer. Al minut 17 va arribar l’empat. Una falta llunyana de Tala la va rematar de cap Font i el porter no va blocar bé la pilota i es va introduir dins la porteria.

udtaradell-vicb-2016Tot seguit, el Vic va tenir una de les poques ocasions en una falta lateral, que Nil va aturar amb problemes. A la mitja hora de joc i després de la lesió d’Oriol Sans, Carrillo va rematar de cap una centrada i el porter va deixar la pilota solta i a punt va estar de suposar el gol taradellenc. Fins a la mitja part poc més a destacar.

Al segon temps, el Taradell generava més sensació de perill. La millor ocasió va ser al minut 57 en una centrada de Carrillo que va tocar el travesser. Però a mesura que passaven els minuts el partit estava més boig i menys controlat. Els vigatans, al 73, van disposar de la millor oportunitat en una internada per l’esquerra que va acabar amb un xut que Nil va enviar a córner.

Tot seguit, Canó va fer una jugada individual per la dreta, va retallar el porter, però no va poder xutar amb condicions amb l’esquerra. Al final repartiment de punts i a falta de quatre jornades el Taradell haurà de sumar el màxim de punts per salvar-se.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments