Inici Actualitat L’historiador Antoni Pladevall reconegut a la 12a edició dels Premis Recercat

L’historiador Antoni Pladevall reconegut a la 12a edició dels Premis Recercat

0
COMPARTIR

antoni pladevall fontEl Temple Romà de Vic ha acollit aquest dissabte al migdia l’acte de lliurament de la 12a edició dels Premis Recercat, organitzats per l’Institut Ramon Muntaner. L’historiador taradellenc Antoni Pladevall ha rebut un dels guardons.

Els Premis Recercat busquen reconèixer la tasca dels centres d’estudis, però també de persones vinculades a aquest món. Antoni Pladevall te una àmplia vinculació amb nombroses entitats i centres d’estudis, i ha publicat nomboroses monografies locals i centenars de llibres relacionats amb la història de Catalunya. És membre de la Junta del Patronat d’Estudis Osonencs i de la del Centre Excursionista de Catalunya i també ha col·laborat amb els Amics del Montseny, la Institució de Genealogia i Heràldica i l’Institut d’Estudis Penedesencs, entre d’altres.

L’acte ha comptat amb la presència del conseller de Cultura, Santi Vila, i també ha guardonat l’Institut d’Estudis Eivissencs i Artur Blasco.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments