Inici Actualitat Taradell acollirà la 3a trobada de Marxing Bands el proper 7 de...

Taradell acollirà la 3a trobada de Marxing Bands el proper 7 de maig

0
COMPARTIR

tarabanda-nadal

El proper 7 de maig Taradell serà la seu de la tercera edició de la Trobada de Marxing Bands d’escoles de música. El dissabte durant tot el dia hi haurà activitats amb la participació de set bandes i la previsió d’un centenar de músics.

cartell-trobada-marxing-bandsEs començarà a 2/4 d’11 del matí al Centre cultural Costa i Font amb la rebuda de les bandes i, tot seguit, tallers de coreografia i animació, i soundpainting. Tot seguit, hi haurà un dinar de germanor als jardins de can Costa. A la tarda, a partir de 2/4 de 5 s’iniciaran diferents recorreguts pels carrers de Taradell (se’n preveuen uns cinc) per fer una cercavila que finalitzarà a la Plaça de les Eres.

Allà cada banda interpretarà un parell de temes del seu repertori i alguns que es faran conjuntament. Les bandes participants són: La Marxin de l’Escola de Música i Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, la Banda de l’Escola de Música Pau Casals de Viladecavalls, la Banda de l’Escola de Música de Barberà del Vallès, la Xaranga El Faristol de l’Escola de Música de Roda de Ter i l’Esquirol, l’Origiband de l’Escola de Música de Gurb i la Tarabanda i Ensemble de metalls de l’Escola de Música de Taradell.

L’Escola de Música de Taradell és l’organitzadora de la trobada, que compleix la tercera edició després de celebrar-se a Vilanova i la Geltrú i Martorell, amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments