Inici Actualitat El vermell de les roses, els llibres i el drac envaeixen Taradell...

El vermell de les roses, els llibres i el drac envaeixen Taradell per Sant Jordi

0
COMPARTIR

sant-jordi-taradell-20162

La Diada de Sant Jordi a Taradell s’ha viscut, sobretot, al matí. El fet de caure en dissabte va fer que es concentressin les activitats durant el matí. També va fer que hi hagués més concentració. Així, no es van fer tallers de pintura ni construcció d’escuts i corones per als més petits. En canvi, es va començar amb un esmorzar popular amb coca i xocolata.

sant-jordi-taradell-2016De mica en mica, tot i ser molt matiners i amb la cercavila de gegants i el drac pel centre de Taradell es va anar sumant gent. A la Plaça de les Eres, on s’hi va fer l’espectacle final de Xarop de Canya i gaudint del sol, ja s’hi va concentrar molta gent.

sant-jordi-20163-xevi-blancafortDurant tot el matí, també hi havia moltes paradetes de venda de roses i llibres. No hi faltaven les principals entitats del poble i una parada de l’ANC Taradell. També s’hi va poder veure el taradellenc Xevi Blancafort, signant exemplars de la seva col·lecció de llibres ‘Caminant per Catalunya’, que va presentar divendres a la Biblioteca de Taradell. També es podien intercanviar llibres a la parada d’ERC Taradell.

A continuació, podeu veure més imatges:

[shashin type=”albumphotos” id=”99″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments