Inici Actualitat La lliga intercomarcal escolar de tennis taula acaba amb un 9è lloc...

La lliga intercomarcal escolar de tennis taula acaba amb un 9è lloc pel Taradell

0
COMPARTIR

intercomarcal-equips-tennis-taula

Aquest passat dissabte es va disputar la darrera jornada per equips a Ripoll de la Lliga Escolar de tennis taula. Es van disputar les tres darreres jornades de la competició. L’equip taradellenc va perdre els tres partits disputats contra el Vic TT 0-5, La Salle Manlleu 1-4 i el CTT Roda de Ter 1-4. Al final, ha acabat en la novena posició.

Mentrestant, Oriol Garcia va ser l’únic representant del TT Mont-rodon a l’Individual B Intercomarcal, que es va disputar a Sant Quirze de Besora. Després de ser segon de grup, va guanyar totes les eliminatòries fins arribar a la final on va perdre amb en Jordi Borrull del TT Borgonyà per 0 a 3.

Aquest dissabte es celebra l’Individual A a Torelló amb la participació de Jordi Forcada i Rafel Montenegro.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments