Inici Actualitat El fotoperiodista Sergi Càmara mostrarà a Taradell el drama dels refugiats

El fotoperiodista Sergi Càmara mostrarà a Taradell el drama dels refugiats

0
COMPARTIR
Foto: Sergi Càmara
Foto: Sergi Càmara
Foto: Sergi Càmara

ERC Taradell organitza aquest dijous un acte en el marc de la Setmana de la República, que pretén commemorar la proclamació de la República l’abril de 1931 per part de Francesc Macià. Concretament, a partir de 2/4 de 9 vespre al Centre cultural Costa i Font el fotoperiodista Sergi Càmara mostrarà un reportatge fotogràfic que va realitzar a famílies de refugiats que fugen de l’Afganistan i Síria i arriben a les platges de Lesvos.

setmana-republica-cartellEl fotoreportatge titulat ‘Famílies completes / Famílies incompletes’ mostra alguns retrats de família després d’haver arribat a les platges gregues creuant el mar en un viatge perillós i celebrant haver sobreviscut.

Sergi Càmara és un fotoperiodista vigatà que ha cobert diferents temes de migracions i moviments de persones. Ha col·laborat amb nombrosos mitjans de col·laboració i organitzacions i ha rebut guardons i mencions pels seus treballs, un dels més coneguts ‘La última frontera‘ sobre l’intent d’immigrants subsaharians de passar la valla de Melilla per superar la frontera amb Espanya.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments