Inici Actualitat El FC Barcelona Escola guanya el 1r Torneig internacional aleví TAR-2016

El FC Barcelona Escola guanya el 1r Torneig internacional aleví TAR-2016

0
COMPARTIR

torneig-TAR-20162

El primer campió de la primera edició del Torneig internacional de futbol aleví TAR-2016 ha estat el FC Barcelona Escola. Els blaugrana van derrotar a la final a la UE Llagostera per un clar 5 a 1, gràcies a una gran segona meitat.

Arnau Font, màxim golejador
Arnau Font, màxim golejador

El tercer classificat va ser la CF Blanca Subur, que va guanyar en el partit de consolació per 1 a 0 a la UE Olot. Pel que fa a l’equip menys golejat, el guardó va ser per als dos porters del FC Barcelona Escola, mentre que el màxim golejador va ser per Arnau Font de la UD Taradell, autor de 7 gols. L’equip aleví de la UD Taradell va fer una bona competició i va acabar en la posició 13, després d’enfrontar-se, entre d’altres equips, amb les escoles del FC Barcelona i RC Espanyol.

Durant dos dies, dissabte i diumenge, el camp municipal de la Roureda de Taradell va reunir 16 equips alevins que es van enfrontar distribuïts en quatre grups diferents. Cal destacar la participació de dos equips estrangers, el GSI Pontivy de la Bretanya francesa i l’Elite Denver dels Estats Units.

torneig-TAR-2016El Torneig internacional TAR 2016 estava organitzat pel club Naise Barcelona FC, amb la col·laboració de la UD Taradell i de l’Ajuntament de Taradell.  També comptava amb col·laboració del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i empreses com Coca-Cola, Sant Aniol, Gelats Farggi, Bon Preu, Base Esports Estel i comerços i empreses de Taradell com Forn Sant Sebastià i Embotits Cassany.

La classificació final del Torneig és la següent:

1- FC Barcelona Escola

2- UE Llagostera

3- CF Blanca Subur

4- UE Olot

5- FC Naise Barcelona

6- GSI Pontivy

7- CF Ametlla

8- MBP Osona

9- Cerdanyola CF

10- Cellera CF

11- Terrassa FC

12- Fundació UE Vic

13- UD Taradell

14- RCD Espanyol Escola

15- JE Sta. Eugènia

16- Elite Denver

Podeu trobar fotografies a la web de la UD Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments