Inici Actualitat El taradellenc Jordi Font estrena Vremya Musei al teatre El Maldà de...

El taradellenc Jordi Font estrena Vremya Musei al teatre El Maldà de Barcelona

0
COMPARTIR

vyrema-musei-jordi-alonso

La companyia Voltäla estrena aquest divendres l’obra ‘Vremya Musei’ amb la participació d’un taradellenc. Jordi Font forma part d’aquesta obra de la companyia Voltäla, que sorgeix del seu projecte de final de carrera de l’Institut de teatre de Barcelona, conjunt amb Toni Guillemat, Alba McFarlane i Helena Torres.

 La peculiaritat de l’obra és que integra diferents especialitats de les arts escèniques, ja que cada integrant s’especialitza en una diferent. Jordi Font s’encarrega del teatre físic i visual. L’espectacle gira entorn de la idea de l’espera, amb dosis d’humor i molt poques paraules. Ha estat creada agafant com a referència l’obra ‘Tot esperant Godot‘ de Samuel Beckett.

L’acció passa en un museu de Rússia on dos vigiglants estan esperant l’arribada d’una gran obra d’art. L’obra es farà de divendres a diumenges a les 18h al teatre El Maldà de Barcelona. 

Aquí podeu veure un tràiler de l’espectacle:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments