Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell enceta l’abril poètic exposant poemes taradellencs

La Biblioteca de Taradell enceta l’abril poètic exposant poemes taradellencs

0
COMPARTIR

abril-poetic-biblioteca-2016

Com és habitual al mes d’abril, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font ha instal·lat una exposició de poemes al vestíbul. Es tracta de poemes de diversos taradellencs, ubicats en uns palets de fusta que fan de suport. En total, aquest any hi participen 17 autors locals: Mercè Voltas, Carme Bayot, Lluís Mauri, Joan Morcillo, Josefina Peraire, Mercè Romeu, Frederic Jané, Glòria Pons, Rosa Codina, Jesús M. Ramos, Noèlia Pérez, Joan Casas, Lola Hosta, M. Rosa Serra, Maria Sellés, Rita Sañé i Pilar Jiménez. 

Més actes

Durant tot el mes hi haurà activitats entorn de la poesia. Així el proper 14 d’abril es dedicarà el Club de la Lectura a l’escriptora vigatana Maria Àngels Anglada. L’acte se centrarà en la seva obra poètica i comptarà amb Ramon Sellarès i la Big Mama Montse.

Un dia més tard, el divendres 15 d’abril, es farà la cloenda dels tallers de poesia que s’han realitzat entre els alumnes de les escoles de Tareadell. I el dilluns 18 d’abril també hi haurà una Hora del conte infantil amb poesia. La companyia Bufamots posarà en escena l’espectalce ‘Poetim, poetam, poesia’. Tots els actes els podeu consultar al nostre espai de l’agenda.  

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments