Inici Actualitat Jordi Mora fa un 5è lloc en categoria elit a la Forest...

Jordi Mora fa un 5è lloc en categoria elit a la Forest Challenge

0
COMPARTIR

jordi-mora-forest-challenge-2016

El taradellenc Jordi Mora va fregar el podi en la categoria elit masculina aquest cap de setmana la prova d’habilitat i obstacles Forest Challenge. Mora (Wolf Team) va acabar cinquè, a tan sols un minut del tercer classificat. Va tardar 43 minuts i 13 segons.

Els participants havien de superar múltiples obstacles durant un recorregut de vuit quilòmetres, com per exemple travessar trinxeres, superar un tram amb filat, superar una estructura sense caure i només agafant-se amb les mans o enfilar-se per una corda. Els participants també van haver de superar el fred i la pluja present durant tota la prova. La prova es va disputar aquest diumenge al municipi de Sotillo de la Adrada, Àvila.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments