Inici Actualitat L’atur de març del 2106 puja en dues persones a Taradell

L’atur de març del 2106 puja en dues persones a Taradell

0
COMPARTIR

aturUn total de 315 persones estan sense feina, segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya referents al mes de març de 2016. Aquesta xifra suposa un increment de dues persones respecte al mes de febrer passat. A més, trenca la dinàmica a la baixa del mes anterior. Fa un any, però, hi havia moltes més persones sense feina. En total eren 386.

A nivell osonenc, per primera vegada es baixa de la xifra dels 10.000 aturats. Aquest mes de març l’atur s’ha situat en 9.986 persones sense feina. És a dir, 137 osonencs menys que l’anterior mes. Fa un any l’atur a Osona pujava fins a 11.445 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments