Inici Actualitat Mireia Montaña obté 5 medalles als campionats de Girona de natació

Mireia Montaña obté 5 medalles als campionats de Girona de natació

0
COMPARTIR

mireia-montaña-natacio

La piscina del GEiEG va acollir dissabte el campionat provincial de natació de Girona en categoria aleví. La taradellenca Mireia Montaña (CN Vic ETB) va tenir una gran actuació, ja que va arribar a guanyar fins a cinc medalles, tres d’elles d’or.

La prova agrupava tots els equips de la província de Girona més els tres de la comarca d’Osona. A nivell individual va obtenir una medalla de plata en la prova de 100 metres papallona. La resta de medalles les va aconseguir formant part de l’equip de relleus. Així, van caure tres ors en les proves de 4×50 esquena, papallona i mixtes crol. I també un bronze en els relleus 4×50 crol. Finalment, també cal destacar un diploma per la cinquena posició en la prova individual dels 100 metres esquena.

mireia-montaña-plata-provincial-girona-2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments