Inici Actualitat 16 equips competiran en la 1a edició del Torneig Internacional de Taradell-TAR...

16 equips competiran en la 1a edició del Torneig Internacional de Taradell-TAR 2016

0
COMPARTIR

cartell-torneig-tar-2016

Un total de 16 equips en categoria aleví, alguns d’ells de fora de terres catalanes, es trobaran el cap de setmana del 9 i 10 d’abril a Taradell per participar en el primer TAR 2016. Es tracta de la primera edició del Torneig Internacional TAR 2016, que organitza conjuntament el club Naise Barcelona FC, amb la col·laboració de la UD Taradell i de l’Ajuntament de Taradell.

La competició pretén posar les bases d’un torneig de caràcter internacional molt més ampli en properes edicions. Per començar hi haurà 16 equips, dos d’ells procedents dels Estats Units i de la Bretanya francesa.

Durant dos dies el camp municipal de la Roureda s’omplirà de partits. Els equips participants són: MBP Osona, RCD Espanyol Escola, FC Barcelona Escola, Naise Barcelona FC, UD Taradell, Ametlla del Vallès, UE Olot, Cellera CF, Blanca Subur CF, Fundació UE Vic, GSI Pontivy (França), Elite (EEUU-Denver), FC Cerdanyola del Vallès, Terrassa FC, JE Santa Eugènia de Berga i UE Llagostera.

Cal destacar que els jugadors dels equips estrangers s’allotjaran amb famílies taradellenques durant els dos dies de competició. La final està programada per al diumenge 10 d’abril a les 17h, després d’un dinar de germanor

Sistema de competició

El Torneig comptarà amb quatre grups de quatre equips cadascun. Els dos primers classificats passaran a la fase final, mentre que els dos restants jugaran la fase de consolació. El camp de futbol de la Roureda es dividirà en dos terrenys de joc de futbol 7. Els partits disposaran de dues parts de 12 minuts cadascuna amb un minut de descans.

Està previst que el dissabte i el diumenge a partir de les 13:30h hi hagi una pausa de dues hores perquè els equips puguin dinar al Centre cultural Costa i Font. La final està prevista pel diumenge a les 17h.

El Torneig Internacional TAR 2016 compta amb la col·laboració de Coca-cola, Sant Aniol, gelats Farggi, Bon Preu, Base Esports Estel i diversos comerços de Taradell com Forn Sant Sebastià i Embotits Cassany. També tindrà la col·laboració de Protecció Civil Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments